CAMPING LE ROTJA
- Fuilla

Activiteiten

Ben je klaar voor een avontuurlijke vakantie vol adrenaline en plezier? Ontdek hier de activiteiten van Camping Le Rotja!

Vanuit Camping Le Rotja organiseren wij samen met Extérieure Nature en Canigou Outdoor diverse outdoor activiteiten op verschillende niveaus, perfect geschikt voor het hele gezin!
Durf jij de uitdaging aan en ben je niet bang voor hoogtes? Ontdek dan samen met ons de adembenemende Canyons. Spring, glij, abseil en wandel door de prachtige kloven van ons gebied. Canyons.
Liever iets meer op het droge? Ga dan mee mountainbiken! De ervaren gidsen nemen je mee naar de mooiste singletracks en begeleiden je tijdens de hele route. Zelfs als je geen ervaring hebt met mountainbiken, is dat geen probleem. Tijdens onze easy tocht leer je de basisvaardigheden die je nodig hebt om de route met vertrouwen af te leggen.

 
We bieden activiteiten aan vanaf 8 jaar, dus geschikt voor avontuurlijke vakanties met jonge gezinnen. Krijg je geen genoeg van deze avonturen? Ontdek dan de rest onze activiteiten, zoals Canyoningen, Klimmen, Via Ferrata, Abseilen, Boogschieten, Tuben, High Ropes, Mountainbiken en nog veel meer!

Kortom, op Camping Le Rotja hoef je je tijdens je vakantie geen moment te vervelen!

Kan je niet wachten om onze activiteiten te ontdekken? Voor meer informatie kan je je melden bij de receptie van Camping Le Rotja, of neem snel een kijkje op de website van Canigou Outdoor:


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info