CAMPING LE ROTJA
- Fuilla

Welkom bij Camping Le Rotja!

Camping Le Rotja is dé familiecamping voor gezinnen met kinderen tot +/- 18 jaar in de Pyrénees Oriëntales, met verwarmd zwembad, peuterbad, een speeltuin, tafeltennistafels en een bibliotheek. De hele zomer door worden op de camping leuke en sportieve activiteiten voor de (jongere en oudere) jeugd georganiseerd. Camping Le Rotja ligt, ver weg van alle verkeersdrukte, in het typisch Franse dorpje Fuilla nabij het riviertje La Rotja aan de voet van de imposante berg, de Canigou.

In de omgeving van camping Le Rotja is veel te zien en te doen. Er zijn veel historische bezienswaardigheden in de directe omgeving van Camping Le Rotja. In het stadje Villefranche de Conflent, op een steenworp afstand van camping Le Rotja, vindt u een klein en gezellig middeleeuws centrum (van oorsprong een militaire nederzetting). Vanuit Villefranche de Conflent kunt u een wandeling maken naar Fort Liberia, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht over Villefranche de Conflent en de omgeving. Verder kunt u in de omgeving wandelen of fietsen in de bergen, maar u kunt ook kiezen voor rafting, canyoning, hydro. Kortom, te veel om op te noemen!

In het petit restaurant van camping Le Rotja worden verschillende maaltijden geserveerd en kunt u genieten van een heerlijk glas wijn of een ijsje. Ook worden er gezamenlijke maaltijden georganiseerd, zoals een barbecueavond of pannenkoeken eten voor alle kinderen op de camping.

Camping Le Rotja ligt in een dal met een microklimaat, waardoor het overdag heerlijk warm is en 's nachts aangenaam koel.

Camping Le Rotja is dé uitvalbasis voor wandelingen op ieder niveau, van beginner tot survival-freaks. Zelfs met de wandelwagen kunnen enkele wandelingen worden gemaakt.

De (Nederlandse) eigenaren spreken Frans, Nederlands, Engels, Duits en Pools.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info